vineri, 7 noiembrie 2014

Noua gama de curatitoare si aspiratoare eco!ogic de la Kärcher

eco!ogic - o gandire noua pentru vremuri noi
In calitate de lider de piata, Kärcher cosidera ca trebuie sa indeplineasca si functia de model. Sustenabilitatea si protectia mediului constituie componente bine ancorate in gandirea si actiunile noastre si se contopesc in initiativa antreprenoriala "eco!ogic". Odata cu seria eco!ogic, Kärcher a proiectat o generatie complet noua de aparate, care reuneste tehnologia rafinata, performantele exceptionale, manipularea prietenoasa pentru utilizator si considerentele ecologice. Rezultatul il reprezinta aparatele de calitate, de inalta eficienta, care protejeaza resursele si stabilesc noi etaloane.

APARATELE DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE

Cui ii face placere sa faca curatenie? La urma urmei exista si alte ocupatii mai frumoase. Desi: cu ajutorul aparatelor de curatat cu inalta presiune produse de Kärcher  lucrarile de curatare pot deveni chiar o reala placere. Aparate de inalta calitate, confortabile si puternice desprind in cateva secunde cele mai persistente resturi de murdarie si cruste - rapid, simplu si fara efort, printr-o apasare de buton. Iar mainile raman in permanenta perfect curate. Mai simplu nu se poate.



 1  Curatenie maxima, eforturi minime
Cei carora le plac automobilele curate, vor aprecia curatitoarele cu presiune de la Kärcher. Epoca lucrarilor de curatare obositoare si laborioase, cu burete si furtun, a trecut. Curatitoarele cu presiune de la Kärcher asigura o curatare perfecta intr-o clipa. Combinatia inteligenta dintre inalta presiune si apa asigura o curatare aproape de doua ori mai rapida fata de cea cu burete si furtun de apa. Atat in intreaga casa cat si in gradina, aparatele asigura servicii de curatare eficiente pe aproape toate suprafetele, economisind timp pretios si mult efort. In combinatie cu gama de detergenti si accesorii, concepute special pentru aparate, curatarea cu inalta presiune cu aparatele Kärcher satisface orice dorinte. In final ne ramane mai mult timp pentru lucrurile cu adevarat importante al vietii. In plus: aparatele de curatat cu inalta presiune sunt reciclabile in proportie de peste 90%.


 2  Sugestia noastra de mediu
In comparatie cu curatarea cu un furtun de apa, aparatele de curatat cu inalta presiune economisesc cu pana la 3100 de litri de apa pe ora! Rezervele de apa devin din ce in ce mai mici. De aceea, Kärcher a pledat de la bun inceput pentru o utilizare foarte atenta a acestei materii prime vitale. Astfel ca perfectionarea permanenta a tehnicilor Kärcher in curatarea cu inalta presiune asigura rezultate bune ale curatarii in conditiile unui consum redus de apa. Pentru ca, in comparatie cu curatarea cu un furtun de apa, aparatele de curatat cu inalta presiune de la Kärcher necesita cca. 80% mai putina apa. Acest lucru protejeaza mediul si reduce costurile.

 3  Cu protejarea mediului si a resurselor
Aparatele de curatat cu inalta presiune din clasele K 3 - K 7 pot fi exploatate si cu apa de consum ieftina. Pentru aceasta, ele aspira apa dintr-un acumulator existent, ca de ex. un butoi cu apa de ploaie. Astfel ca utilizatorul economiseste folosirea valoroasei ape potabile, protejand totodata mediul. Un alt avantaj il constituie faptul ca el nu depinde de conducta de alimentare cu apa.



Sa economisim apa
La aparatele K 3 pana la K 7, treapta eco! economiseste dintr-o miscare 20% apa. Treapta eco! este ideala pentru curatarea cu un necesar mai redus de apa (ed ex. la automobile, biciclete sau mobilierul de gradina). Si K 2 este orientat pe economia de apa: Datorita tehnologiei optimizate a diuzelor, ele consuma la o curatare cu 10% mai putina apa comparativ cu o lance standard.

Sa economisesti curentul
Datorita treptei eco!, la modelele K 3 - K 7, economia de energie se situeaza la 20%. Utilizatorii decid ei insasi cand sa utilizeze treapta eco! pentru a economisi apa si energie. Insa si K 2 economiseste curent datorita tehnologiei optimizate a diuzelor: 10% la fiecare curatare.

Selectarea responsabila a materialelor
Kärcher pune mare pret pe selectarea cu grija a materialelor, acorda atentie compatibilitatii cu mediu si evita folosirea materialelor poluante si care afecteaza sanatatea, gen ftalatii si PVC-uri. 

Utilizarea materialelor in conditii de protejare a resurselor
Aproape 60% din cota de material plastic din produsele Kärcher provin din materiale plastice reciclabile. Ambalajul: 50% materiale reciclabile (fara polistiren expandat), 50% din exploatari foriestiere sustenabile. Tensidele continute in detergentii Kärcher eco!logic constau din materii prime 100% regenerabile si nu contin petrol brut. 

Eficienta maxima
La fel ca toate curatitoarele Kärcher cu presiune, si modelele eco!ogic K 3 - K 7 sunt echipate cu tehnologia Kärcher brevetata a duzelor, adaptata perfect la pompe. Astfel, aparatele isi pot aduce o contributie decisiva la o utilizare responsabila a resurselor pretioase. In comparatie cu concurenta, aparatele Kärcher se evidentiaza printr-o rata mai mare de indepartare a murdariei si prin eficienta si curatenie. Astefl spus: Curatarea se realizeaza cu pana la 50% mai rapid - economisindu-se astfel pana la 50% energie si apa. Avantaje care au fost certificate de renumitul institut independent Fraunhofer.

Putere exceptionala
Clasele K 3 - K 7 ale seriei Kärcher eco!ogic sunt echipate cu inovatorul motor eco! cu racire cu apa. Aparatele au o durata de serviciu deosebit de indelungata si sunt extrem de performante, fiind in plus cu pana la 10% mai usoare.

Seria eco!ogic - pentru o economisire exemplara a apei
Curatitoarele cu presiune eco!ogic, fabricate preponderent din materiale reciclabile care protejeaza resursele, sunt compatible cu mediul in cel mai inalt grad de pe piata - veritabile aparate pentru economisirea apei! Datorita practicului comutator eco!, la modelele K 3 pana la  K 7, cantitatea de apa poate fi redusa, in functie de obiectivul de curatare, dupa dorinta, cu 20% - inclusiv 20% economie de energie. Seria eco!ogic reprezinta o generatie de aparate care stabileste calea pentru viitor si care reuseste intr-un mod impresionant tehnologia exceptionala cu capacitatea de performanta, este prietenoasa cu utilizatorul si compatibila cu mediul.












           




ASPIRATOARE USCAT - UMEDE 

Seria eco!ogic - silentioasa, puternica si eficienta
Aspiratoarele uscat - umede din seria eco!ogic de la Kärcher se prezinta permanent trainice si prietenoase cu mediul: la aceeasi putere, ele consuma mai putin curent. Lucreaza mai silentios. Nu contin substante nocive. Ofera o mare capacitate de reciclare. Pe scurt: cu noile produse din seria eco!ogic, Kärcher impune utilizarea responsabila si protectiva a resurselor. Astfel, fiecare isi poate aduce o contributie utila din punct de vedere ecologic, pentru un viitor curat.

Aspirare identica cu cea de 1400 W
Modelele eco!ogic de la Kärcher ofera la 1000 W aceleasi rezultate de curatenie ca cele ale aparatelor standard de 1400 W si totodata economisesc energie in proportie de 25%. La modelele WD 5.800 si WD 7.800, utilizatorul poate chiar sa opteze intre doua trepte eco! cu diverse puteri de aspirare. El poate decide care treapta sa fie uilizata, in functie de gradul de murdarie.


Alegere selectiva a materialelor
Kärcher pune foarte mare pret pe o selectare cu grija a materialelor, acorda atentie compatibilitatii acestora cu mediul si evita utilizarea unor materiale gen ftalati si PVC.


Utilizarea materialelor in conditii de protejare a resurselor
In sensul unei utilizari responsabile a resurselor, modelele seriei eco!ogic sunt apoape in intregime reciclabile. In plus, pentru protejarea mediului, la fabricarea aparatelor se utilizeaza in proportie de 15% materiale reciclabile. La ambalaje, se renunta in mod consecventa la polistirenul expandat. Materialul de ambalaj consta in proportie de 50% din materiale reciclabile. Restul de 50% provin din exploatari foriestiere sustenabile.

Silentios, mai silentios, seria eco!ogic
La modelele din seria eco!ogic de la Kärcher, volumul sonor a fost redus semnificativ prin masuri de izolatie fonica.


Protectori performanti ai mediului
Seria extra silentioasa eco!ogic de la Kärcher imbina puterea de curatare fara compromisuri cu inalta eficienta energetica si cu compatibilitatea cu mediul. Bazandu-se pe aparatele din seriile Comfort si Performance, si la seria eco!ogic este posibil sa se opteze in functie de necesar intre filtrele tip cartus si cele plate cu pliu, precum si intre diferitele marimi de recipiente si alte caracteristici de echipare. Aspiratoarele uscat/umede din seria eco!ogic constau in proportie de 15% din materiale reciclate, nu contin PVC sau ftalati si pot fi reciclate aproape complet.

             


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu