luni, 30 iunie 2014

Dezumidificatorul combate igrasia

In primul rand este vorba despre sanatatea dumneavoastra si despre a va proteja si prezerva integritatea corporala. Locuind intr-o casa in care igrasia apare tot timpul, impune cu desavarsire luarea de masuri urgente. Un aer umed si virusat este un aer care afecteaza in timp plamanii. Sunt persoane care au alergie la orice tip de mucegai. Aspectul casei dumneavoastra devine unul bolnavicios si umed. Un dezumidificator poate sa transforme orice locatie umeda intr-o incapere in care puteti sa locuiti nestingheriti.

Fara dezumidificator


Intr-o dimineata, v-ati intors de la munca si intreg tavanul si peretii i-ati gasit inundati. Pentru ca nu va pricepeti la zugravit, ati cerut parerea unui prieten. Este posibil sa va fi spus sa deschideti geamul si sa aerisiti pentru ca astfel, peretele se usuca. Dar peretele a absorbit umezeala si o retine in porii lui. In scurt timp, peretele va incepe sa dea primele semne de igrasie. La sfatul aceluiasi prieten, va duceti la magazinul cel mai apropiat si cumparati solutie de indepartare a igrasiei, solutie care din cauza clorului pe care il contine va va aduce in casa un miros puternic si persistent, la fel ca intr-un bazin de inot. Ceea ce probabil nu stiti inca este ca si aceasta este o solutie de moment. Igrasia va reaparea.

Functionalitatea si importanta unui dezumidificator


Utilizarea unui dezumidificator va va asigura de eliminarea umezelii din casa. Dezumidificatorul poate sa fie folosit in locatii ca si beciuri, garaje, spatii de depozitare, biblioteci, arhive si orice spatiu inchis care contine prea multa umezeala. Cu o capacitate de dezumidificare de pana la 45 l pe zi, un astfel de aparat este util datorita timpului scurt in care elimina umezeala. Un timp scurt de functionare inseamna totodata si un consum mic de energie, respectiv un cost de functionare redus. Aspectul sau ergonomic nu strica ambientul casei dumneavoastra, ceea ce inseamna ca puteti sa ii gasiti o pozitie care sa il faca sa para parte din camera. Odata cu disparitia umezelii, vor disparea de asemenea si musafirii nepoftiti, cum sunt tantarii sau alte insecte.

Dezumidificatoarele functioneaza cu un consum electric redus


Din punct de vedere constructiv, dezumidificatorul functioneaza cu un consum electric redus, are un compresor rotativ, o capacitate a rezervorului de 5,7 l si o greutate de 30 de kg. Ca si mod de utilizare, panoul electric de comanda si control va permite alegerea celei mai bune optiuni in ceea ce priveste timpii de utilizare si randamentul dezumidificatorului. Nivelul de zgomot este destul de redus, dar totusi, este indicat sa il lasati in functiune cat sunteti plecati la munca. Unele blocuri sau case sunt construite in zone in care pamantul are o retentie de apa destul de mare, ceea ce se transmite in beciul dumneavoastra si mai apoi va urca inspre apartamente. Cand peretii incep sa dea semne de imbolnavire, este indicat să luati masuri preventive si sa eliminati igrasia inainte de a pierde lucrurile de sub control si in special inainte ca sanatatea dumneavoastra sa fie compromisa.

Umidificatoare / Dezumidificatoare

Vedeti gama noastra de dezumidificatoare pe magazinul NET7.ro :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu