vineri, 7 noiembrie 2014

Motopompa de irigat, un element necesar culturilor agricole

Motopompa de irigat RURIS PP 50

 

Perioadele de secetă diferă de la an la an, fiind destul de imprevizibile, cu toate că sistemul meteorologic actual permite previziuni pe timp îndelungat. La fel se întâmplă şi în cazul în care precipitaţiile sunt excesive. Totuşi, pentru a vă asigura că pământul pe care aveţi culturile agricole, fie cele de cereale sau cele legumicole, va avea parte de cele mai bune condiţii, este necesară pregătirea pentru irigare. Motopompa de irigat este un element ideal în aceste situaţii, atât datorită faptului că poate să fie transportată destul de uşor, cât şi datorită puterii de refulare pe care aceasta o dezvoltă. 

Motopompa de irigat în detalii tehnice

Elementele constructive ale motopompei permit achiziţionarea celei mai bune variante pentru terenul dumneavoastră. Aceste echipamente au un motor pe benzină cu o putere de 6,5 CP,  pornire manuală şi sistem de aprindere electronic.  Poate să fie alimentată cu trei litri de benzină şi dezvoltă un debit de apă de 1100 litri/minut. Aceste elemente fac din motopompă o unealtă excelentă pentru culturile agricole şi pentru zonele în care ariditatea este crescută. 

Facilităţi oferite la achiziţionare

Pentru că achiziţionarea unui astfel de echipament implică anumite cunoştinţe în domeniul hidrologic şi tehnic, echipa net7.ro vă pune la dispoziţie posibilitatea de a discuta referitor la necesităţile terenului dumneavoastră. De asemenea, este posibilă deplasarea în teren pentru a analiza care este cea mai bună opţiune de achiziţionare, în funcţie de terenul pe care doriţi să îl irigaţi, de zona geografică, de nivelul precipitaţiilor şi nu în ultimul rând, de culturile pe care doriţi să le realizaţi în acea zonă. Dimensionarea corectă a spaţiilor care se doresc a fi irigate permit şi identificarea celei mai bune opţiuni de irigare, respectiv achiziţionarea celui mai bun echipament. Pe lângă aceste aspecte de analiză şi dimensionare, echipa net7.ro vă poate oferi un sistem complet de irigat. Acest lucru înseamnă că pe lângă motopompă sau electropompă puteţi să achiziţionaţi şi instalaţia de irigat şi să solicitaţi şi montajul acestora. O echipă de specialişti vă stă la dispoziţie şi se deplasează în teren pentru ca dumneavoastră să puteţi beneficia de cele mai bune şi mai profesioniste servicii. Minimizarea pierderilor de apă este esenţială, la fel şi instalarea corectă, care permite o durată de funcţionare îndelungată şi riscuri scăzute în ceea ce priveşte defectarea. Astfel, investiţia dumneavoastră rămâne la un nivel minim, în timp ce profitul creşte. 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu