luni, 10 noiembrie 2014

Remediul murdăriei, curăţitorul sub presiune

Curăţitor cu apă rece sub presiune MAKITA HW151

Este posibil ca utilitatea acestui tip de curăţitor să nu funcţioneze în egală măsură pentru fiecare dintre dumneavoastră, dar la un moment dat, fie că doriţi să vă spălaţi maşina, fie că podeaua din garaj este murdară, aveţi nevoie de un astfel de curăţitor cu apă rece sub presiune. Pentru că pulverizează cu putere apa, murdăria nu va rămâne mult timp în acelaşi loc. Este un element ideal dacă aveţi o spălătorie şi în aceeaşi măsură dacă doriţi să spălaţi un covor. Deşi este un aparat destul de zgomotos şi de voluminos, curăţitorul sub presiune aduce un surplus de curăţenie în viaţa dumneavoastră. 

Pompa curăţitorului sub presiune

Pompa curăţitorului este realizată din aluminiu, ceea ce îi conferă o durată de viaţă mai lungă şi uşurinţă în mânuire. Fiind construit într-un mod compact, amplasat pe verticală şi pentru că este destul de uşor, acest aparat poate fi transportat fără prea multe inconveniente. Furtunul lung de 5 m permite o mobilitatea ridicată şi coroborat cu lungimea cablului şi a lancei vă oferă o rază de mişcare de aproximativ unsprezece metri. Puterea de pulverizare la duze este extrem de bună, pompa de metal fiind capabilă să dezvolte presiuni de peste 100 bari. 

Curăţitorul cu apă sub presiune este dotat cu un motor care se opreşte automat

Pentru că orice tip de aparatură este creată pe principiul eficienţei energetice şi implicit pentru eficienţă economică, şi curăţitorul cu apă sub presiune este dotat cu un motor care se opreşte automat, atât pentru a economisi energie, cât şi apă. Utilizarea raţională a acestui aparat face posibilă o durată de funcţionare mai mare şi un necesar de consumabile mult mai scăzut. Unele curăţitoare cu apă rece sub presiune sunt realizate cu mâner retractabil, cu roţi, cu un sistem de cuplare rapidă, sistem de păstrare a furtunului şi al pistolului şi cu locaş pentru detergent. Toate aceste elemente sunt necesare pentru stocarea aparatului şi pentru a salva spaţiu. Cu siguranţă nu vă doriţi un aparat a cărui cablu să fie înconjurat în jurul său, sau al cărui furtun să fie tot timpul pe podea. În acest caz, veţi schimba furtunul mai des decât vă imaginaţi. 

Curăţitorul pentru  spălătorii profesionale

În cazul unei spălătorii profesionale, curăţitorul cu apă sub presiune trebuie să fie vedeta afacerii, din acest motiv fiind necesară achiziţionarea celui mai bun aparat. În acest sens, un curăţitor cu un motor cu inducţie silenţios, o pompă acţionată de un arbore cu came cu pistoane îmbrăcate în ceramică şi cu capul îmbrăcat în bronz, cu sistem de blocare la furtun şi cu capacitatea de reglare a presiunii vă va aduce beneficii atât din punct de vedere al aprecierii clienţilor, respectiv calitatativ, cât şi din punct de vedere al aspectului estetic şi comercial. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu